Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ι. ΘΕΟΤΟΚΗ 72, Κέρκυρα, Τ.Θ. 663
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Newsletter
Μικρό μέγεθος γραμμάτων Κανονικό μέγεθος γραμμάτων Μεγάλο μέγεθος γραμμάτων

Θερινά Σχολεία

Tμήμα Iστορίας Νέο παράθυρο:

Θερινό Σεμινάριο στην Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό

Το Θερινό Σεμινάριο 2017 διοργανώνεται από το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν την ελληνική γλώσσα αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν την ικανότητα να "σκέφτονται" στα ελληνικά. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματολογία με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας και να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει σε ιστορικά, φιλοσοφικά κ.ά. ζητήματα.

Περισσότερες πληροφορίες: http://sites.ionio.gr/glc/ Νέο παράθυρο
Θερινό Σεμινάριο στην Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό

Tμήμα Ξένων Γλωσσών, Mετάφρασης και Διερμηνείας Νέο παράθυρο:

ΕΝΟΠΟΤΕΜ - Summer School: «Πρόσφατες εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο των επιχειρήσεων»

Το «summer school» προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία πρακτικής προσέγγισης των πρόσφατων εξελίξεων – νομοθετικών και δικαστικών – σε συγκεκριμένα θέματα του Ευρωπαϊκού Δικαίου των επιχειρήσεων. Μετά από ένα τετραήμερο μαθημάτων, οι συμμετέχοντες αποκτούν ουσιαστικές γνώσεις επί διαφόρων ζητημάτων του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω των σεμιναριακών μαθημάτων που προσφέρονται από νυν και πρώην δικαστές και υπαλλήλους του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διακεκριμένους καθηγητές ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και δικηγόρους.

Περισσότερες πληροφορίες: http://dflti.ionio.gr/el/node/3132 Νέο παράθυρο
ΕΝΟΠΟΤΕΜ - Summer School

Tμήμα Πληροφορικής Νέο παράθυρο:

 • Θερινό Σχολείο: Εντατικό Πρόγραμμα σε Ασφάλεια Πληροφοριών & Επικοινωνιακών Συστημάτων

  Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει το διεθνές Θερινό Σχολείο IPICS (Intensive Program on Information Communication Security) στην Κέρκυρα. Το θερινό σχολείο IPICS, διενεργείται ετησίως από το 1998 και, κατά γενική ομολογία, αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός στο ερευνητικό πεδίο της Ασφάλειας Συστημάτων και Επικοινωνιών.

  Περισσότερες πληροφορίες: http://events.di.ionio.gr/ipics2017/ Νέο παράθυρο

ipics2017

 • Θερινό Σχολείο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα»

  Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ι.Π.) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα θερινό σχολείο με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα». Στόχος του θερινού σχολείου είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών καθώς και προηγμένων πρακτικών ψηφιακής επιχειρηματικότητας για ανάπτυξη καινοτομίας στον δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο του τουρισμού.

  Περισσότερες πληροφορίες: http://www.ennotourism.eu/ Νέο παράθυρο
 • ennotourism.eu

 • Θερινό Σχολείο «Προγραμματισμός & Ρομποτική»

  Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, διοργανώνουν Θερινό Σχολείο με αντικείμενο Προγραμματισμός & Ρομποτική. Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών του προγραμματισμού, μέσω του προγραμματισμού ειδικών εκπαιδευτικών ρομποτικών συσκευών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν μικρο-ρομποτικές συσκευές προκειμένου να εφαρμόσουν άμεσα και με έναν ιδιαιτέρως ελκυστικό τρόπο βασικές αρχές του προγραμματισμού..

  Περισσότερες πληροφορίες: http://events.di.ionio.gr/robotinfo/ Νέο παράθυρο
 • robotinfo

  Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Νέο παράθυρο:

  Θερινό Σχολείο στις Υβριδικές Τέχνες

  Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας ανακοινώνει τη δημιουργία του πρώτου του Θερινού Σχολείου με αντικείμενο τις υβριδικές τέχνες. Το Θερινό Σχολείο διαρκεί δύο εβδομάδες και περιλαμβάνει ισάριθμους κύκλους μαθημάτων.

  Περισσότερες πληροφορίες: http://avarts.ionio.gr/summer/ Νέο παράθυρο

  Corfu Summer School
in Hybrid Arts

  Τμήμα Μουσικών Σπουδών Νέο παράθυρο:

  Μουσική Θερινή Ακαδημία

  Η Θερινή Ακαδημία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία που άρχισε να λειτουργεί το 2003 με στόχο να διευρύνει τις μορφωτικές ευκαιρίες των σπουδαστών. Βασίζεται σ’ ένα πλαίσιο συνεργασίας με καλλιτέχνες και εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και απευθύνεται σε σπουδαστές μουσικής, δασκάλους, καλλιτέχνες και ερευνητές. Στην Ακαδημία διδάσκουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί.

  Περισσότερες πληροφορίες: http://music.ionio.gr/academy/ Νέο παράθυρο  Music Academy


  Τελευταία ενημέρωση: 03-05-2017 11:28